BEDRIJVEN

PROCESTRAININGEN

Automatisering is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. In bijna elk bedrijfsprocesproces wordt in meer of mindere mate gebruik gemaakt van (bedrijfseigen) softwarepakketten. Daarnaast worden de bedrijfsspecifieke processen veelal volledig ondersteund door gespecialiseerde software. Wijzigingen in de bestaande software en/of overgaan op andere applicaties zal dan ook gevolgen hebben voor de medewerkers.

WINDOWS/OFFICE

Niet alle medewerkers hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden volledige kennis nodig van Windows en/of de Office 365 en Desktop applicaties. Steeds meer bedrijven realiseren zich echter dat het wel wenselijk is dat alle medewerkers in ieder geval over basiskennis beschikken van deze programma’s.

In de huidige tijd is samenwerken op afstand steeds vaker de norm. MS Teams is daarbij een ideaal platform. Voor een beginnende MS Teams gebruiker is het lastig een totaal overzicht te verkrijgen. Middels Webinars en/of online trainingen leren medewerkers optimaal (samen) te werken met MS Teams.