BEDRIJVEN

PROCESTRAININGEN

Automatisering is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. In bijna elk bedrijfsprocesproces wordt in meer of mindere mate gebruik gemaakt van (bedrijfseigen) softwarepakketten. Daarnaast worden de bedrijfsspecifieke processen veelal volledig ondersteund door gespecialiseerde software. Wijzigingen in de bestaande software en/of overgaan op andere applicaties zal dan ook gevolgen hebben voor de medewerkers.

WINDOWS/OFFICE

Niet alle medewerkers hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden volledige kennis nodig van Windows (7, 8 en 10) en/of de Office (2010/2013/2016 en 365) applicaties. Steeds meer bedrijven realiseren zich echter dat het wel wenselijk is dat alle medewerkers in ieder geval over basiskennis beschikken van deze programma’s.

INTERACTIEVE BORDEN

Ook het bedrijfsleven is geïnteresseerd geraakt in de nieuwste interactieve presentatietechniek. Het effectief inzetten van deze borden vraagt een goede training. Het interactieve bord is meer dan alleen een projectiescherm. Ten einde optimaal gebruik te kunnen maken van de interactieve borden verzorgt WAT! specialistische trainingen.